1. Сообщение #1
    Всім привіт. Чи може хтось підказати де можна знайти хороший вибір спецодягу в Києві? Потрібно придбати нову для наших співробітників.
  2. Сообщение #2
    Привіт. Довелось нещодавно купувати фартук для сфери громадського харчування REIS FDIN B на сайтi https://eurosiz.ua/, і хочу поділитися, чому саме він став у нагоді. У нас із сім’єю невеличкий домашній бізнес – ми печемо десерти на замовлення. Коли замовлень стало більше, зрозуміла, що потрібно подбати не лише про зручність під час роботи, а й про вигляд, адже часто клієнти забирають свої тортики чи печиво прямо з нашої невеликої кухні. Фартук одразу привернув увагу тим, що він зручний і функціональний. Матеріал – 80% поліестер і 20% бавовна – ідеальне поєднання: фартук досить міцний, але при цьому легкий і не парить, навіть якщо працюєш довго біля духовки. Плотність 180 г/м² додає йому надійності, і видно, що швидко не зноситься. Окремо хочу похвалити деталі. Зав’язки на поясі дозволяють регулювати, щоб фартук сидів щільно, не звисав і не заважав під час рухів. Пряжка на шиї – просто супер, бо можна підлаштувати довжину під себе. А два кишені внизу – це любов! Туди поміщаю і телефон, і дрібниці на кшталт лопатки чи пакування для десертів, щоб усе було під рукою. Коли я його вперше вдягла, одразу зрозуміла, що він не лише практичний, а й виглядає акуратно. Для мене це було важливо, бо фартук став частиною мого «робочого образу». І навіть після кількох прань матеріал не втратив вигляд, кольори залишилися такими ж яскравими. Купувала, до речі, в останній момент – замовлення було термінове, бо старий фартук порвався прямо перед великим замовленням. Магазин впорався швидко, за що я дуже вдячна. Тепер думаю докупити ще пару таких фартухів для помічниць, бо працювати в ньому дійсно зручно.